Over mij

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Danique Reuser, woon in het kleine dorpje Zeeland in Noord-Brabant. Ik hou er van om mensen met een lach te helpen en met een lach de deur uit te laten gaan.

Geboren kapster

Van kleins af aan, een jaar of 3-4 riep ik al dat ik kapster wilde worden. Mijn droom was altijd een eigen kapsalon.
In 2014 ben ik afgestudeerd als allround kapster. In deze 3 jarige opleiding ging ik 2 dagen in de week naar school en werkte ik 3 dagen in een kapsalon.
In de kapsalon deed ik veel ervaringen op en leerde ik de puntjes van het vak. Ik heb hier met veel plezier 5 jaar gewerkt. Toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging, het invullen van mijn droom,  een eigen kapsalon. Sinds september 2017 ben ik trotse eigenaresse van Salon D.

Mijn passie voor het kappersvak

Mijn passie ligt bij het kappersvak, ik ben ook van mening je bent nooit te oud om te leren, iedere dag weer. Daarom blijf ik mij volop verbeteren en vernieuwen. Nieuwe trainingen en of cursussen , ik krijg er geen genoeg van, ik wil alle nieuwe trends en technieken leren om deze toe te kunnen passen. Alleen op deze wijze kan ik continu de beste versie van mijzelf in mijn salon naar voren laten komen.

Een beleving meegeven

Een bezoek aan de salon is een beleving, je wordt tot in de puntjes verzorgt. Of het nu gaat om knippen, fohnen of kleuren. Er wordt aandachtig geluisterd naar wat jij graag zou willen, een duidelijk en eerlijk advies gegeven wat bij jou haartype, huidtype, gezichtsvorm en stijl past.

Het draait om jou

Het draait echt helemaal om jou op dat moment, ik neem uitgebreid de tijd voor je en we gaan samen iets fantastisch maken.  Je krijgt altijd advies hoe je thuis het beste je haar kunt onderhouden en met welke producten. Deze producten zijn uiteraard te verkrijgen in de salon.

Specialiste in hair weaves?

Salon D is gespecialiseerd in kleuringen en hair weaves. Droom jij wel eens van prachtig lang en volumineus haar? Hair weaves zijn dé oplossing. Hair weaves zijn haarverlengingen van écht haar.

Vrijblijvend advies gesprek

Lijkt het je leuk een keer langs te komen in de salon, maak dan een afspraak. Je bent ook altijd welkom voor een vrijblijvend advies gesprek.

Keuze voor natuurlijke haar producten

Salon D werkt altijd met producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Wij maken daarom uitsluitend gebruik van het Italiaanse merk Jean Paul Mynè.

Dit merk staat bekend om haar kwaliteit, professionaliteit en is gemaakt met respect voor mens, dier en planeet. Met een groot aanbod aan haarproducten is letterlijk alles mogelijk.