Hair Weaves

Droom je van prachtig lang en volumineus haar? Hair weaves zijn dé oplossing. Salon-D werkt met Hair weaves, dit zijn haarverlengingen van écht haar. Deze verlengingen worden geplaatst in banen en lopen van oor tot oor.

Natuurlijke hair extensions

Salon-D werkt met de hair weaves van The Natural Hair Company. Deze leverancier is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke, niet-schadelijke en onzichtbare haarverlengingen. Kortom, weaves die niet van echt haar te onderscheiden zijn. De natuurlijke uitstraling van deze verlengingen worden gegarandeerd door de kleurtinten en de manier waarop de verlengingen in het haar bevestigd worden. The Natural Hair Company heeft een assortiment van meer dan 20 verschillende kleuren, zo is er voor elk haar de perfecte kleurmatch. De weaves zijn bewerkt in natuurlijke haartinten, dit bevordert de natuurlijke uitstraling van het geheel.

Veel gestelde vragen over haarverlengingen

Met welke techniek worden de hair weaves geplaatst?

De hair weaves worden op een bijzonder onzichtbare manier in het haar bevestigd.  Salon-D is opgeleid en getraind in het bevestigen van haarverlengingen middels deze techniek.

Werkwijze

De werkwijze is als volgt. We beginnen met het bepalen van de gewenste lengte en volume. Aan de hand van deze wensen wordt het aantal banen berekend. Vervolgens worden microrings in het haar geplaatst. Aan deze microrings worden de banen met verlengingen bevestigd. We maken geen gebruik van hitte, lijm of andere chemische middelen.

De verlengingen worden middels een naaitechniek aan de microrings bevestigd. Deze techniek is niet schadelijk voor het eigen haar. De verlengingen blijven, afhankelijk van de snelheid waarmee het eigen haar groeit, zes tot acht weken goed zitten.

Onderhouden van hair extensions

Na deze periode moeten de verlengingen omhoog geplaatst worden. Doe je dit zorgvuldig? Dan kun je minimaal zes tot negen maanden genieten van prachtig lang, volumineus en gezond haar. Voor het omhoog plaatsen kom je tussen de zes en acht weken terug.

Bij hair weaves geldt altijd: hoe beter je de verlengingen verzorgd, hoe langer de verlengingen mooi blijven en hoe goedkoper de totale aanschaf is.

Doordat de verlengingen kant en klaar geleverd worden is het plaatsen van de haarverlengingen snel gerealiseerd, na een aantal uur in de stoel kun je al genieten van jouw droomhaar! De verlengingen waarmee Salon-D werkt zijn gemaakt van 100% natuurlijk mensenhaar, worden allemaal in één en dezelfde richting gelegd en hebben een volledig intacte schubben-laag.

Wil jij meer weten over haarverlenging op basis van natuurlijke producten? Neem dan vrijblijvend contact op met Salon-D, specialist in hair weaves.

Wat zijn de kosten van hair weaves?

Het zetten van hair weaves is maatwerk en daarom is het erg lastig om direct een prijs te noemen. Om een indicatie te geven heb ik richtlijnen opgesteld, maar let op: de prijs van de verlengingen is afhankelijk van de lengte en dikte van het gewenste haar. De eerste behandeling is het meest kostbaar door de aanschaf van de verlengingen. Na ons advies bepaal je zelf hoe lang en volumineus het haar mag worden. De kosten voor de eerste behandeling zijn dus helemaal afhankelijk van jouw wensen. Een volume-behandeling is beschikbaar vanaf € 275,- en haarverlengingen vanaf € 550,-. De eerste behandeling neemt meer tijd in beslag dan vervolgafspraken.

Eerste behandeling hair weaves

Tijdens de eerste behandeling stellen we je haar in de salon op de gewenste lengte samen en vervolgens wordt het haar, inclusief de verlengingen, geknipt zodat het weer één geheel vormt. Het in model knippen van de verlengingen is in de prijs inbegrepen.

Zes tot negen maanden genieten

De daaropvolgende zes tot negen maanden kun je de verlengingen hergebruiken. De aanschaf van de verlengingen vindt dus maar eens in de zes tot negen maanden plaats. Na het plaatsen kom je tussen de zes en acht weken terug om de weaves omhoog te plaatsen. Hiervoor hanteert Salon-D vaste prijzen.

De verzorgingswijzer voor haarverlenging in Salon-D

Na het plaatsen van de verleningen moet je het haar regelmatig borstelen. Doe dit uitsluitend met een borstel die geschikt is voor weaves. Schrik niet als er meer haar dan gewoonlijk in de borstel achterblijft, ook de verlengingen zullen wat haar verliezen.

Was je haar niet te veel. Reduceer het aantal keer wassen naar tweemaal per week. Je haar vaak wassen is niet alleen slecht voor de verlengingen, maar ook voor het eigen haar. Was de verlengingen uitsluitend met de daarvoor bestemde shampoo. Sluit de wasbeurt altijd af met een verzorgende conditioner. Maak bij het aanbrengen van de conditioner strijkende bewegingen naar beneden. Zo voorkom je dat haar in de knoop gaat zitten.

Gebruik na het wassen een handdoek om het haar te drogen. Doe dit voorzichtig en met liefde, zo voorkom je hevige knopen. Föhn het haar daarna droog. Let op met elastiekjes tot het haar helemaal droog is. Laat het haar los hangen als het nog vochtig is.

Ga nooit slapen met nat haar. Door de wrijving van het natte haar en het hoofdkussen raakt het haar in de knoop. Om de kwaliteit van de verlengingen zo optimaal mogelijk te houden raden we je aan om met een knot te gaan slapen. Haar dat goed vast zit heeft namelijk minder wrijving, zo ervaar je minder knopen en dat resulteert in langdurig mooie verlengingen.

Het kan zijn dat de haarverleningen soms wat jeuken. Geen paniek, dit gaat vanzelf weer over. Probeer bij jeuk niet te krabben, krabben zorgt voor meer huidirritatie. Meestal is de jeuk na het wassen verdwenen.

Kijk uit met zonlicht, zeewater en chloor. Vooral chloor kan voor verkleuringen zorgen. Maak dus altijd een knot als je in aanraking met chloorwater komt. Let ook op met zonnebrand, chemische stoffen in zonnebrand zorgen ook voor verkleuringen.

De verlengingen groeien met je eigen haar mee. Daarom moet je eens in de zes tot acht weken de verlengingen omhoog plaatsen. Doe je dit zorgvuldig dan heb je heel lang plezier van de weaves.

Haarverleningen verkleuren eerder dan het eigen haar. Laat je daarom goed voorlichten door een medewerker van Salon-D. Gebruik de juiste haarproducten en voorkom verkleuringen.

Danique Reuser

Vraag naar de mogelijkheden: