Haarverlenging

Droom je van prachtig lang en volumineus haar? Haarverlenging is dé oplossing. Salon-D werkt met Hair Weaves, dit zijn haarverlengingen van écht haar. Deze verlengingen worden geplaatst in banen en lopen van oor tot oor.

Natuurlijke haar extensies

Salon-D werkt met de hair weaves van The Natural Hair Company. Deze leverancier is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke, niet-schadelijke en onzichtbare haarverlengingen. Kortom, weaves die niet van echt haar te onderscheiden zijn.

De natuurlijke uitstraling van deze verlengingen worden gegarandeerd door de kleurtinten en de manier waarop de verlengingen in het haar bevestigd worden.

The Natural Hair Company heeft een assortiment van meer dan 20 verschillende kleuren, zo is er voor elk haar de perfecte kleurmatch. De weaves zijn bewerkt in natuurlijke haartinten, dit bevordert de natuurlijke uitstraling van het geheel.

Veel gestelde vragen over haarverlengingen

Op deze pagina zal ik een aantal vragen vooraf beantwoorden zodat je een goed beeld hebt hoe we bij Salon-D haarverlenging toepassen.

Danique Reuser - Haar specialiste

Danique Reuser

Haarverlenging specialiste bij Salon-D

Salon-d is gevestigd in Zeeland (Gem. Landerd) en is goed bereikbaar vanuit Uden, Schaijk, Mill en Oss. Ook klanten die van verder komen zijn van harte welkom. Maak eenvoudig een afspraak.