Haarverlenging

Droom jij van prachtig lang en volumineus haar? Haarverlenging is dé oplossing. Deze haar extensies zijn haarverlengingen van echt haar. Deze verlengingen worden geplaatst in banen van oor tot oor voor een natuurlijke look en feel.

Natuurlijke Hair extensions

De hair extensions die Salon D gebruikt zijn zo natuurlijk dat ze niet te onderscheiden zijn van je eigen haar. Het haar is van zeer hoge en constante kwaliteit, een luxe verrijking voor Salon D en voor jou. Ook jij kunt prachtig lang haar hebben.

  • Niet schadelijk voor het haar
  • Onzichtbare bevestiging
  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit 20 kleuren

Haarverlenging specialisten

Het personeel van Salon-D is opgeleid en getraind in het bevestigen van haarverlengingen middels deze techniek. Doordat de banen kant en klaar geleverd worden duurt het inzetten van hair weaves niet lang, na een aantal uur in de stoel kun je al genieten van jouw droomhaar!

Haarverlenging

Voor- en na foto’s

Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s waarbij Hair weaves zijn ingezet. Zie ook onze Instagram pagina voor meer voorbeelden.

The Natural Hair Company

Salon-D werkt met de hair waves van The Natural Hair Company. Deze leverancier is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke, niet-schadelijke en onzichtbare haarverlengingen. Kortom, waves die niet van echt haar te onderscheiden zijn. De natuurlijke uitstraling van deze verleningen worden gegarandeerd door natuurlijke kleur en de bevestiging in het haar.

The Natural Hair Company heeft een aanbod van meer dan 20 verschillende kleuren, zo is er voor elk haar een perfecte kleurmatch. Daarnaast zijn de weaves bewerkt in natuurlijke haartinten, dit bevordert de natuurlijke uitstraling van het geheel. Ten slotte worden de weaves op een bijzonder onzichtbare manier in het haar bevestigd.

Danique Reuser

Verzorgen van hair extensions

Hair extensions vragen om verzorging, na het zetten van de hair extensions is het verstandig om tussen de zes en acht weken de verlengingen omhoog te plaatsen, doe je dit zorgvuldig? Dan kun je minimaal 9 maanden genieten van prachtig lang, volumineus en gezond haar.

Vraag naar de mogelijkheden