• Ocrys productlijn Jean Paul Myne

Ocrys

De Ocrys producten van Jean Paul Mynè nemen volledig afstand van traditionele haarverzorgingsproducten en pakken het heel anders aan: puur en natuur zijn de kernwoorden. Door uitsluitend pure en natuurlijke ingrediënten te gebruiken wordt harmonie gecreëerd op de hoofdhuid en haar hersteld. Deze producten zijn op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd, bevatten 100% plantaardige ingrediënten en zijn zowel SLES als SLS-vrij. SLES (Sodium Laureth Sulfaat) en SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) zijn simpel gezegd dé ingrediënten die voor de schuimende werking van shampoo zorgen. Echter is het ‘lekker schuimen’ totaal overbodig, ook zonder schuim wordt het haar heel schoon. Daarnaast veroorzaken deze stoffen een droge hoofdhuid, nemen ze belangrijke en gezonde vetten weg en reinigen ze té hard. Het wegnemen van vetten en onnodig hard reinigen brengt irritaties en schade aan de hoofdhuid. De toevoeging van SLES en SLS is dus geheel overbodig en zelfs schadelijk. Ten slotte zijn de Ocrys producten snel en makkelijk uit te spoelen. Er blijft dus niet snel shampoo achter in het haar en dat is gunstig! Zo wordt het haar niet snel vet en schilferig.

Bekijk onze producten

Salon D werkt met verschillende haarproducten van Ocrys. Benieuwd naar de producten? Neem een kijkje!

Asana

Ben je gezegend met een mooie bos krullen? Probeer dan eens Asana! Dit product met natuurlijke ingrediënten zorgt voor een geheel pluisvrije en krachtige krul. De zonnebloemzaad extracten vormen een beschermende laag die de zachtheid van het haar optimaliseert en de krul beter in model brengt en behoudt. De Jojoba-olie in Asana werkt voedend en hydraterend en bevordert zo de gezondheid van het haar. Ten slotte voorkomt de lijnzaadolie dat haarpunten gaan splijten doordat de haarvezels gestructureerd worden.

Ocrys Asana Shampoo

Asana Shampoo

Ocrys Asana Conditioner

Asana Conditioner

Ocrys Asana Haarmasker

Asana Mask

Deva

Deva is het perfecte middel om gekleurd haar te beschermen. Bij het gebruik van Deva is er namelijk nooit sprake van verlichting of verkleuring, zo kun je langer genieten van de kleur. Deva bevat zonnebloemzaad extracten welke een beschermende werking hebben, deze extracten zorgen voor het lange behoud van de kleur. De vetiver-olie is rijk aan Vitamine E welke zorgt voor een glans en voldoende hydratatie. Ten slotte zorgen de aminozuren in Deva voor de herstellende en beschermende werking.

Ocrys Deva Shampoo

Deva Shampoo

Ocrys Deva Conditioner

Deva Conditioner

Ocrys Deva Haarmasker

Deva Mask

Repair

De naam zegt het al: herstellen! Dit product is gespecialiseerd in het optimaal herstellen van beschadigd of behandeld haar. De actieve natuurlijke ingrediënten in dit product zijn in staat om de haarstructuur te versterken zodat het haar snel weer helemaal gezond is. In dit product zit Ceramide, deze moleculen zorgen ervoor dat chemicaliën afkomstig uit andere haarproducten, stress en ongunstige weersomstandigheden niet de kans krijgen om het haar te beschadigen, of haar wat al beschadigd is te herstellen.  Daarnaast is dit haarproduct voorzien van Limnanthes Alba, dit zijn de zaadjes van de bekende geelwitte Californische bloemetjes. Van deze zaadjes is een geurloze olie gemaakt welke rijk is aan bijzonder veel vetzuren wat goed is voor het herstellen van haar.

Ocrys Repair Shampoo

Repair Shampoo

Ocrys Repair Haarmasker

Repair Mask

Deha

Hét haarproduct voor het hele gezin. Deha reinigt en hydrateert niet alleen het haar maar ook het lichaam. Deha zit vol met actieve natuurlijke ingrediënten zoals lijnzaadolie, door het hoge halte linolzuur in deze olie blijft de huid ten allen tijden gehydrateerd en worden een droge huid en schilfering voorkomen. Het Ximenia Americana extracten van deze tropische boomsoort worden gebruikt om de zeer gevoelige hoofdhuid te beschermen. Tot slot zorgt Coco-Glucoside, verkregen uit Palmpitolie, dat ook de gevoelige hoofdhuid van uw kinderen gezond blijft!

Ocrys Deha Cleansing Hair and Body

Deha Cleansing Hair & Body

Ocrys Deha Moisture

Deha Moisture

Ocrys Deha Co-Wash

Deha Co-Wash

Sensitive

Zijn de termen ‘droge hoofdhuid’ en ‘schilfering’ bekend? Dan heeft u last van een gevoelige en/of droge hoofdhuid. De sensitive producten van Jean Paul Mynè brengen hier verandering in. Dit haarproduct voedt niet alleen de haarwortels maar verzorgd en voorkomt ook hoofdhuidproblemen. De vijgen helpen niet alleen het evenwicht te herstellen maar controleren en reguleren ook de vochtbalans van de huid.  De zwarte zilverkaars is een medicinale plant met rustgevende eigenschappen welke de huid kalmeren. De brandnetel extracten zijn in staat om de hoofdhuid te reinigen en hebben vervolgens een rustgevende werking. Deze combinatie zorgt voor een optimaal gezonde hoofdhuid zonder problemen.

Ocrys Sensitive Shampoo

Sensitive Shampoo

Ocrys Sensitive Conditioner

Sensitive Conditioner

Ocrys Sensitive Haarmasker

Sensitive Mask

Bandha

Er wordt altijd veel aandacht geschonken aan de verzorging van krullen, maar stijl haar verzorgen is minstens zo belangrijk! Dat kun je het beste doen met Bandha. Dit product creëert verbazingwekkend stijl haar. Dit komt door de actieve en pure ingrediënten, zoals zonnebloemzaad extracten die een beschermende laag vormen en zo de zachtheid van het haar optimaliseren en behouden. Daarnaast is dit haarproduct voorzien van D-Panthenol, dit ingrediënt hydrateert het haar en zorgt voor glanzend zacht haar. Ten slotte zorgt het antioxidant Camelia-olie dat het haar voldoende gevoed wordt, droog en beschadigd haar is verledentijd! Bandha flexibiliseert en optimaliseert het haar.

Ocrys Bandha Shampoo

Bandha Shampoo

Ocrys Bandha Conditioner

Bandha Conditioner

Ocrys Bandha Haarmasker

Bandha Mask

Full Body

Full Body is hét haarproduct voor fijn haar en wil zeggen: complete verzorging. Van volume tot hydratatie en van glans tot bescherming. Dit haarproduct is alles in één. De limoenbloesem extracten zijn rijk aan fytohormonen en heel veel plantaardige eiwitten, deze combinatie optimaliseert hydratatie en voorkomt droog haar. Daarnaast bieden deze extracten hoge bescherming tegen Uv-straling. De argan-olie zorgt voor fijn zacht haar, veel glans en voedt het haar. De haver extracten in de Full Body is gespecialiseerd in het voeden van de hoofdhuid en versterkt de structuur in de haarvezels. Fijn haar dat sterk en mooi is, én blijft.

Ocrys Full Body Shampoo

Full Body Shampoo

Ocrys Full Body Conditioner

Full Body Conditioner

Hatha

Heb je last van beschadigd of intensief behandeld haar? Herstellen is essentieel! Dit haarproduct is rijk aan Oxilock Plasma, welke het herstelproces positief beïnvloedt. De organische zuren helpen de natuur een handje en geven het haar extra kracht en structuur om te herstellen, met als resultaat: kerngezond haar. De zonnebloemzaad extracten creëren een beschermende laag wat niet alleen de zachtheid van het haar, maar ook de kleur optimaliseert. Hatha bevat ook Guar H.C., dit ingrediënt heeft antistatische en conditionerende eigenschappen. Het statische haar maakt plaats voor zijdezacht en gedehydrateerd haar. Hatha is hét haarproduct voor haarherstel.

Ocrys Hatha Shampoo

Hatha Shampoo

Ocrys Hatha Conditioner

Hatha Conditioner

Ocrys Hatha Haarmasker

Hatha Mask